Lawatan Kunjungan Hormat Ke Jabatan Perhutanan Semenanjung Malaysia | FACULTY OF FORESTRY AND ENVIRONMENT
» NEWS » Lawatan kunjungan hormat ke Jabatan Perhutanan Semenanjung Malaysia

Lawatan kunjungan hormat ke Jabatan Perhutanan Semenanjung Malaysia

17 Jan - Kunjungan hormat Fakulti Perhutanan dan Alam Sekitar (FHAS), UPM ke Jabatan Perhutanan Semenanjung Malaysia (JPSM).

Delegasi FHAS yang diketuai oleh Prof. Dr. Hazandy Abdul Hamid, Dekan Fakulti Perhutanan dan Alam Sekitar, Universiti Putra Malaysia bersama ahli pengurusan fakulti telah disambut mesra oleh Dato’ Indera Mohd Ridza Bin Awang, Ketua Pengarah Perhutanan Semenanjung Malaysia.

Kedua-dua pihak telah berbincang dan bertukar-tukar pendapat serta cadangan bagi memperbanyakkan lagi program yang memberi manfaat dua hala kepada FHAS dan JPSM. Semoga dengan lawatan yang dijalankan dapat mengukuhkan lagi kerjasama strategik dan jalinan hubungan dua hala yang sedia ada di antara FHAS dan JPSM.

Date of Input: 17/01/2024 | Updated: 23/01/2024 | masridien

SXEdJAa~