Gotong-royong Di Denai Sungai Kebangsaan (DSK) SPAN, Sungai Jenderam Hilir Dengkil, Selangor. | FACULTY OF FORESTRY AND ENVIRONMENT
» NEWS » Gotong-royong di Denai Sungai Kebangsaan (DSK) SPAN, Sungai Jenderam Hilir Dengkil, Selangor.

DENGKIL, 24 Jun - Aktiviti gotong-royong di Denai Sungai Kebangsaan (DSK) dengan kerjasama SPAN (Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara), di Sungai Jenderam Hilir Dengkil, Selangor. Aktiviti ini turut dimeriahkan lagi dengan kehadiran pensyarah fakulti Dr. Siti Nurhidayu Abu Bakar serta pelajar-pelajar dari Universiti Putra Malaysia (UPM).

Fakulti turut menyerahkan sebatang anak pokok Meranti Temak untuk ditanam di DSK SPAN. Pihak fakulti dan SPAN merakamkan ucapan terima kasih di atas kerjasama yang telah diberikan oleh semua pihak dalam menjayakan aktiviti gotong-royong pada kali ini. Semoga aktiviti seperti ini dapat diteruskan sehingga ke masa yang akan datang.

Date of Input: 18/07/2022 | Updated: 18/07/2022 | masridien

SXEaQAw~