Program Latihan Reskill Dan Upskill Ekopelancongan; Instructor Training Course (ITC): Pemandu Pelancongan Alam Semulajadi | FAKULTI PERHUTANAN DAN ALAM SEKITAR
» BERITA » Program Latihan Reskill dan Upskill Ekopelancongan; Instructor Training Course (ITC): Pemandu Pelancongan Alam Semulajadi

Pemandu pelancong dan JRE berpisah tiada.

Kami sedar kepentingan untuk memastikan kemahiran dan pengetahuan berkaitan pemandu pelancong sentiasa di tambah-baik. Pada 22-24 November lepas, dua ahli JRE Dr Mohd Hafizal Ismail dan Dr Mohd Aswad Ramlan telah membantu Jabatan PERHILITAN dan Empire Putra College (pihak konsultan) menjayakan Program Latihan Reskill dan Upskill Ekopelancongan; Instructor Training Course (ITC): Pemandu Pelancongan Alam Semulajadi.

Semoga sumbangan ini memberi manfaat pada yang terlibat.

Tarikh Input: 03/12/2021 | Kemaskini: 03/12/2021 | masridien

SXDdUAv~